YOUTUBE 4000 SAAT İZLENME VE 1000 ABONE NASIL YAPILIR?

0

 

YOUTUBE 4000 SAAT İZLENME VE 1000 ABONE NASIL YAPILIR?

Youtube de kanal açmak isteyen ve yeni kanala sahip binden fazla kişi mevcut. Youtube ilk olarak Kalifornia'da 15 Şubat 2005 de kurulmuştur. O zamandan günümüze kadar Youtube bir çok değişime uğramış ve kendisini geliştirmiştir. Bir çok kişinin canını sıkan son güncellemesi ile 4000 saat izlenme ve 1000 abone sınırına ulaşmamış kanalların para kazanması aktif edilmemesidir.
Bu durum birçok kişi tarafından kötü algılansa da aslında bu youtube için iyi bir şeydir. Mesela yeni kanal açmak isteyen bir çok kişinin amacı Youtube üzerinden gelir sağlamaktır. İlk başlarda Youtube kanal açan ve özgün veya özgün olmayan bir çok içerik yükleyen kanallara az çok demeden reklam gösterimlerinden ödeme yapmaktaydı ancak bu durumun önüne geçmek isteyen Youtube ilk sınırı olan 10.000 görüntülenme sınırını getirdi. Bu sınırı çok rahat aşan kanallar tekrar para kazanmaya başladı ancak Youtube'nin istediği ise kendisine özgün içerikler verebilen kanallar ile çalışmaktı. Tekrar bir düzenlemeye giden Youtube Yöneticileri bu düzenleme sonucunda 4000 saat izlenme ve 1000 abone sınırı getirme kararı aldı. Yazının başında da söylediğim gibi bu durum bir çok kişinin canını sıktı ve hatta para kazanması açık kanallar bile sınırı geçemedikleri için para kazanmaları durduruldu. Bir çok kişi Youtube'yi bu sınır yüzünden bırakma kararı bile aldı ancak bazı kanal sahipleri ise devam etme kararlılığı içerisinde yeni videolar çekmeyi bırakmadılar. Peki asıl soru şu ki Youtube 4000 saat izlenme ve 1000 abone nasıl yapılır? Size aşağıda vereceğim maddeleri uygularsanız 1 ay içerisinde 4000 saat izlenme ve 1000 abone sınırını aşacağınız garantisini veriyorum. Hatta aşamazsanız yorumda yazabilir hatta benimle iletişime geçebilirsiniz size yardımcı olurum.
Öncelikle maddeler halinde ilerleyelim:

 1: Youtube Abone Kasma:

    Youtube abone kasmak isteyen kişilerin yaptığı en büyük hatadan bahsetmek istiyorum öncelikle. Kanalına abone toplamadan 4000 saat izlenmeyi aşmanız zor olacaktır. Ancak bazı kanal sahipleri abone kolay ben şu 4000 saati bir yapayım demektedir. Bu en büyük hatadır. Çünkü siz kanalınıza yeni video attığınızda bu video sizin abonelerinizde görünecektir ve düz mantık olarak hesaplarsak attığınız video 10 dakika olsa ve sizin 1000 aboneniz olsa attığınız videoyu abonelerinizden en az 500 kişi izle hadi diyelim bu 500 kişiden 250 kişi 10 dakikalık videonuzu tam bitene kadar izle toplam 2500 dakika izlenmiş olursunuz. Bu demek oluyor ki 2500 dakika 41 saat 40 dakika eder ve bu çok çok iyi bir rakam. O nedenle aboneleri kesin kesin hafife almıyoruz ve olabildiğinden fazla abone çekmeye çalışıyoruz. Peki Youtube kanalına abone nasıl çekebiliriz?
   Bir çok yolu var aslında sosyal medyalardan abone kazanabilirsiniz. Farklı gruplara üye olarak karşılıklı aboneler çekebilirsiniz. Tabi cimri olmayın size abone olanlara karşılık verin ki sonra abone kaybı yaşamayın.

2: Youtube İzlenme Arttırma:

    Çoğu kanalını incelediğimde hepsinin de aynı hatayı yaptığını gördüm. Birçok kanal kısa 1 dakikalık veya 2 dakikalık videolar paylaşmış. Aslında bu çok büyük bir hata. 1 dakikalık veya 2 dakikalık videolar paylaşarak 4000 saat izlenme kuralını asla aşamazsınız. Peki ne yapacaksınız? Hemen üstteki 1. maddede basit bir hesaplama yapmıştık. O hesaplamaya göre hareket etmeye çalışacağız. Nasıl mı? Hemen anlatayım 1 veya 2 dakikalık videolardan kurtulacağız yani en az 10 dakikalık videolar çekmeye çalışacağız. Çünkü; 10 dakikalık video 6 dakika bile izlense sizlere iyi bir izlenme saati kazandıracaktır. Onu da düz mantıktan hesaplarsak 100 kişi 6 dakika izlese 600 dakika yapar 600 dakika demek ise size 10 saat kazandırır demektir. Bu mantığa göre videonuz günlük 10 saat izlense  aylık 300 saat izlenme alırsınız. Tabi siz bir video atıp da geri yaslanıp onun izlenmesini beklemeyeceksiniz. Günlük olarak videolar çekecek ve  izlenmelerinizin 2 katına çıktığına şahit olacaksınız.

Bu 2 maddeyi uyguladığınız takdirde 1 ayda 4000 saat izlenme ve 1000 abone sınırını aşmış olacaksınız. Tek unutmamanız gereken sitenize olduğundan fazla abone çekmek ve günlük video atmak. Ha bu videolar asla 10 dakika altında olmayacak unutmuyoruz.
Umarım bu yazım çok değerli okuyucularım için faydalı olmuştur.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Devamını Oku
Accept !