3 ADIMDA HİTİNİZİ ARTTIRIN

0

 3 ADIMDA HİTİNİZİ ARTTIRIN

Blog yazarlığı ya da site yöneticiliği yapan kişiler için hit sayısı aşırı önem arz etmektedir. Hit değerleriniz ne kadar yüksek olursa google'nin gözünde

değeriniz de bir o kadar iyi olur ve sıralamada iyi bir artış sağlayabilirsiniz. Ancak unutmamamız gereken bir diğer husus ise hit arttırma yöntemi yaparken asla illegal yollara başvurmamanız olmalıdır. Goggle algoritmaları eskisine oranla

daha zeki ve daha güçlü olduğu için yapacağınız tüm illegal yollar kolaylıkla anlaşılacak ve bunun sonucunda ise bloğunuz ya da siteniz sıralamadan çok hızlı bir şekilde düşecektir. Piyasada çok fazla hit arttırma programı bulunması insanlarda "onlar kullanıyor bir sorun olmuyor bende de bir sorun olmaz." gibi düşünceler yaratabilir ve kısa süreli çok hitler gözünüzü boyayabilir. Ancak bu yollar dışında hitinizi çok rahat arttırabileceğiniz bir çok alan bulunmaktadır. Diğer bloğumda kullandığım hit arttırma programları nedeni ile bloğum banlanmıştı ve sizlerin de böyle hatalar yapmaması için tecrübelerimi bu yazıda sizlere anlatmak istedim. Konuyu sıkıcı hale getirmeden hemen sizler için site hitinizi 3 adımda arttıracak önerileri maddeler halinde anlatmaya başlıyorum. 


 1:SOSYAL MEDYA EN İYİ HİT PROGRAMIDIR.

Birinci önerim tabi sosyal medya olacaktır. Aslında düşünürsek günümüzün uyku haricindeki tüm bölümlerinde akıllı telefonumuzu elimizden düşürmüyor ve hatta sosyal medyada sörf yapmaktan ise büyük keyif duyuyoruz. Dünyada 3 milyar 190 milyona yakın insan sosyal medya kullanıyor aslında ve eğer yazmış olduğunuz yazılarınız Facebook, İnstagram, Pinterest ve daha fazla sosyal medyada paylaşırsanız çok iyi derece de hit kazanmış olacaksınız. 


2: YAZAR KAFE KULLANIMI.

Hürriyetin sürdürmüş olduğu yazar kafe politikası sayesinde onlarca blog platin üye olup yazılarını orada paylaşmakta. Faydasının olduğunu söyleyebilirim aslında kullandığım günden beri ciddi sayıda hit getirisi oldu ve kaliteli backlink almış oldum. Ayrıca yazar kafenin ayda 200 milyondan fazla görüntülenmesinin olduğu da söylenmekte çekici başlıklar ve güzel görseller kullanarak öne çıkabilirsiniz. 


3:DİĞER BLOGLAR İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIN.

Yeni bir bloğun büyüye bilmesi için diğer bloglar ile anlaşmalı olarak çalışmaları google'nin de en çok sevdiği durumlardan biridir. Farklı bloglara konuk olarak o blog için bir makale yazabilirsiniz ve yazıya vereceğiniz çıkış linkleri ile kendi bloğunuza kaliteli backlinkler alabilirsiniz. Fakat konuk yazar olurken dikkatli olmanızı tavsiye ederim +18 sitelere ve ya adsense onayı almamış siteleri pek tavsiye etmiyorum. Adsense onayı almış siteler google politikalarını yerine getirmiş sitelerdir. Eğer Keşfin Merkezine konuk olmak isterseniz BURAYA tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Bu adımları uyguladığınız taktirde site hitinizdeki artışın gözle görülebilir olduğunu fark edeceksiniz ve ben de bu adımları uygulayarak çok güzel hitlere ulaşmış durumdayım. Umarım sizlerde çok güzel hit sayılarına ulaşabilirsin. 


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Devamını Oku
Accept !