BLOGGER İÇİN ÜCRETSİZ EN GÜVENİLİR TEMA SİTELERİ

0

 Blogger İçin Ücretsiz En Güvenilir Tema Siteleri

Tema blogger yazarları için son derece önemlidir. Blogger yazarları dışında sitemizi ziyaret edenler içinde son derece önemlidir.

Sitemizi ziyaret eden insanlar göze hoş ve gezinmesi kolay sitelerde daha çok vakit gecirmelerine ve birçok yazımızı okuyabilmeleri daha kolay olucaktır. Birçok form sitesinde sorulan sorulardan biri olan Blogger için hazır temalar güvenir mi? Blogger siteler için güvenilir tema siteleri? Sorusu üzerine böyle bir yazı yazma gereği duydum. Blogger için ücretsiz en güvenilir tema sitelerini sizler için bir araya topladım ve inceledim.

Unutmadan söylemekte fayda var tema yüklemeden önce blogger hesabınıza giriş yapıp~tema~tema yedekle ve geri yükle~tema indir yolunu izleyerek temanızın yedeğini alın ne olur ne olmaz temanızdan da olmayın dostlar.

Daha fazla uzatmadan blogger için en güvenilir tema sitelerini sıralıyayım;

1:Sora Templates: 


Sora templates güvenilir mi? Sorusuyla başlamak istiyorum sora temaları son derece güvenilir ve seo açısından da oldukca kalitelidir. Bir çok farklı temaya sahip olduğu için bir çok blogger tarafından tercih edilmektedir. Gönül rahatlığı ile istediğiniz temayı indirip sitenize kurabilirsiniz. Ancak her hangi bir sorunla karşılaşmamak için temanızın yedeğini alın dostlar.


2:My Blogger Themes:


2000 den fazla temaya sahip bir sitedir. Seo uyumlu temaları sayesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


3:Vee Themes:


1000 den fazla temaya sahip seo dostu bir sitedir.


4:Theme Forest:


1000 den fazla teması ile hem blogger hem de wordpress için harika temaların bulunduğu ve seo dostu bir sitedir.


5:Btemplates:


Sadece blogger temalarının bulunduğu bir sitedir. Diğer siteler gibi Seo dostudur.

Yukarıda sizler için en güvenilir blogger tema sitelerini paylaştım ve tekrar söylemekte fayda var bu temaları sitenize uygularken her ihtimale karşı temanızın yedeğini kesin kesim alın.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Devamını Oku
Accept !