FİNANSAL KONULARDA YARDIM ALMAMANIZ GEREKEN KİŞİLER

0

FİNANSAL KONULARDA YARDIM ALMAMANIZ GEREKEN KİŞİLER

 Parasal konularda sıkıntıya düştüğünüz zaman siz de herkes gibi bazı kişilerden yardım almaya başvuruyorsunuz.

Ya çevrenizdeki insanlara ya da mali konularda tavsiye verebilecek uzmanlara başvurarak, onların söylediklerini yapmaya çalışıyorsunuz. Peki, ama parasal konularda doğru kişilerden tavsiye alıp almadığınızı biliyor musunuz? Yoksa her defasında yanlış kişilere başvuruyor ve yanlış adımlar izleyerek kendinizi daha kötü yollara mı sürüklüyorsunuz?

İşte bu nedenle sizlere bahsetmek istediğim konu paranızla ilgili konularda kimlerden tavsiye almamanız gerektiği konusunda!
Gelin inceleyelim:


1-PARA YÖNETİMİNİ BİLMEYENLERDEN!

Tamam, işler sarpa sarmış olabilir. Borç batağından maddi refaha çıkmak için çabalıyor olabilirsiniz. Ya da herhangi başka bir nedenden dolayı parasal konularda tavsiye almaya ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ki bu gayet olağan bir durumdur. Ancak dikkat etmeniz gereken şey, parasal konularda öneri alacağınız kişilerin para yönetimi konusunda başarılı olmaları. Yani gidip daha önce birkaç kez iflas bayrağı çekmiş birinin önerileri doğrultusunda hareket etmek sizin için hiç de doğru sayılmaz. Aynı şekilde, sürekli maddi sıkıntı çeken tanıdıklarınızın fikrine güvenmeniz de doğru bir hareket değildir. Sonuç olarak; yapmanız gereken şey para yönetimi konusunda başarılı olan kişilere başvurmanızdır. Aksi takdirde, kılavuzunuzu karga olarak seçtiğiniz için burnunuzu da pislikten kurtaramazsınız.

2-SÖZDE FİNANS UZMANI OLANLARDAN!

Evet evet, dikkat etmeniz gereken kişiler arasında kesinlikle bu kişilerde yer alıyor! Yani piyasada çokça var olan sözde finans uzmanları! Parasal konularda yardıma ihtiyacınız olduğu zaman yapmanız gereken tek şey iyi bir araştırma yapmak ve başvuracağınız kişinin gerçekten işini iyi yapan bir finans uzman olup olmadığını anlamanızdır. Çünkü etrafta “finans uzmanı” ya da “finans danışmanı” gibi kendini pazarlamaya çalışan çok sayıda insan var emin olun. İşte siz onlardan kesinlikle uzak durmalısınız. İlle de finansal konularda uzmanlığı olan birine danışmak istiyorsanız, araştırmanızı iyi yapmalı ve karşınızdaki kişinin güvenilirliğinden kesinlikle emin olmalısınız.

3-KÖTÜ ÜNÜ OLAN FİNANS DANIŞMANLARI!

Yeni bir iş kurmak, yatırım yapmak, işlerinizi düzeltmek gibi amaçlarla finans alanında danışmanlık yapanlarla çalışmak istiyorsunuz. Tamam, buraya kadarki düşüncelerinizde hiçbir yanlış yok. Fakat dikkatli olmamız gereken bazı konular var. Mesela; sözde finans uzmanları gibi birde alanında ismini kötü duyurmuş uzmanlara kesinlikle dikkat etmelisiniz. Tavsiyesini alacağınız uzmanlar hakkında detaylı araştırmanız olmalı, kimlerle çalıştıkları gibi konuları öğrenmeli, kısacası yönlendirmesiyle hareket edeceğiniz kişinin piyasada nasıl bir ün yaptığını öğrenmelisiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Devamını Oku
Accept !