Kampta Yanınızda Bulunması Gereken Teknolojik Aletler

6
Kampta Yanınızda Bulunması Gereken Teknolojik Aletler
Kamp yaparak doğa ile güzel vakit geçirip, hayatın stresinden uzaklaşmayı birçoğumuz seviyoruz. Daha önceleri kamp için bir çok teknolojik ürüne ulaşım imkanı bulamıyorduk. Ancak; günümüzde birçok teknolojik alete ulaşabiliyoruz ve bunlar kampta işimize çok fazla yarayan taşınabilir ve kullanışlı aletler olabiliyor. Bu yazıda sizlere kampta işinize yarayacak kolay ve kullanışlı teknolojik aletleri sunmaya çalışacağım. Lafı fazla uzatmadan Kampta Yanınızda Bulunması Gereken Teknolojik Aletleri maddeler halinde sıralamaya başlayayım.

1- Taşınabilir Güneş Paneli.

Taşınabilir Güneş Paneli.
Basit ama etkili ve bir o kadar önemli olarak gördüğüm bir alet diyebilirim. Değişik tiplerde ve değişik işlemlerde kullanılabilmesi ile de kampta bütün ihtiyaçlarınızı görebileceğiniz bir teknolojik alet diyebilirim. Telefonlarınızı, tabletlerinizi ve bilgisayarınızı şarj ederek her ortamda kullanım sağlayabilirsiniz. 

2- Solar Power Bank. 

Solar Power Bank.
Yanınızda bulunduracağınız solar taşınabilir power banklar ile telefonlarınızı kolayca şarj edebilirsiniz. Üstelik gayet küçük ve şık oldukları için rahatsız edici bir görüntüde sunmamaktadır.

3- Portatif Kahve Makinası.

Portatif Kahve Makinası.
Kahvem olmadan ben asla uyanamam diyenler için kampa giderken yanlarında kesinlikle bulundurması gereken bir ürün diyebilirim. Hele ki benim gibi kahve manyağı bir insansanız inanılmaz işe yarayacağını söyleyebilirim. Çok kolay bir şekilde kahvenizi elektrik bile olmadan yapıp afiyetle yudumlayabilirsiniz. 

4- Güneş Enerjili Duş Torbası.

Güneş Enerjili Duş Torbası.
Uzun soluklu kamplarda duş almak bazen sorun olabiliyor. Bunun için ise en iyi teknolojik ürünü güneş enerjili duş torbası olarak düşünmekteyim. bu torbalar 20 L su alabilmekte ve güneş sayesinde suyu ısıtıp güzel bir duş almanıza imkan sağlamaktadır. Haftalık veya daha uzun aylık kamplar düşünüyorsanız kesinlikle yanınızda bulunması gereken bir üründür. 

5- Taşınabilir Projeksiyon.

Taşınabilir Projeksiyon.
Taşınabilir projeksiyonlar kampta film keyfi yapmanın o kadarda zor olmadığını bizlere gösteriyor. Çadırınızda istediğiniz zaman taşınabilir projeksiyonlar ile film veya dizi izleyebilirsiniz. Ayrıca taşınabilir projeksiyonları kamp haricinde de ister bahçenizde ister evinizde de kullanma imkanınız bulunmaktadır.  

6- Portatif Güneş Enerjili Su Arıtma Sistemi.

Portatif Güneş Enerjili Su Arıtma Sistemi.
Kamplar her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. Bazen su bitebilir ve çevrenizdeki suların ne kadar temiz olduğunu bilemeyebilirsiniz. Bunun için güneş enerjisi ile çalışan portatif su arıtma sistemleri çok iyi işe yaramaktadır. Her kötü ihtimale karşı yanınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm ürünlerden biridir.  

Araştırdığım ve gözlemlediğim kadarıyla sizlere Kampta Yanınızda Bulunması Gereken Teknolojik Aletleri sunmaya çalıştım. Umarım faydasını görürsünüz ve güzel bir kamp geçirirsiniz.
Etiketler

Yorum Gönder

6Yorumlar
  1. Yarın çıkacağım gezi için çok faydalı bilgiler oldu:) Biraz profesyoneller için ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz profesyonellere yönelik olduğu doğru hocam :) şimdiden iyi geziler dilerim hocam :)

      Sil
  2. Nazlı Toaç30 Ekim 2022 20:56

    Sadece bir kere çadırda kaldım, o da Kırgızistan'daki Karakol Vadisi'nde...Tabii mecburen...Kalacak başka bir yer yoktu çünkü. ☺️ Fakat eşim çadır kamplarına çok sık gider. Verdiğiniz bilgiler kampseverlerin işine yarayacağına eminim. Özellikle portatif kahve makinesini bilmiyordum. Günübirlik gezilerde bile kullanılabilir sanırım. Bilgiler için teşekkür ederim hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim hocam:) değerli yorumunuz için ben teşekkür ederim ve portatif kahve makinası gerçekten inanılmaz bir şey hocam kesin tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Hiç kamp yapmadım ama yapanlara aşırı özenirim ve hoşuma gider:))) Gerçi yapabilir miyim emin değilim?:))) Çok faydalı bilgiler, emeğinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:)) Bir gün kamp yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz bir deneyim olur:)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Devamını Oku
Accept !